opc_loader
Ondervorstkopen.nl

Al onze hoogwaardige producten zijn bestand tegen langdurige invloed van weersomstandigheden zoals UV straling, vorst, regen vocht en verouderingsprocessen.

Onze RENI Vent 240, 320 en 390 ondervorsten zijn tevens voorzien van een 40mm brede plakstrip. Dit is uniek in de markt en zorgt voor langdurige en optimale hechting.
 

  • checked(7) Voor 13.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

  • checked(7) Direct uit voorraad leverbaar!

  • checked(7) Alle prijzen inclusief 21% btw!

Alurol

Universele Ruitterol Reni Alurol is een universeel product voor de afdichting van (zelfventilerende) nok- en hoekkeperconstructies. Het is belangrijk voor uw wooncomfort dat het dak altijd goed blijft functioneren. Aluminium ondervosten zijn de afdichting van de nok onder de vorstpannen en vormen een onderdeel van het dak.

Filters
€ 23
€ 24
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
23,75
Reni aluminium ondervorst (300mm) 25mm brede plaktstrip. Prijs incl. BTW en direct uit voorraad leverbaar.
Dit product is momenteel niet leverbaar
23,75
Reni aluminium ondervorst (300mm) 25mm brede plaktstrip. Prijs incl. BTW en direct uit voorraad leverbaar.
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

Aluminium ondervorst

Onze bijzonder stevige aluminium rol garandeert een hoge ventilatie. Het overspannen van breedtes van 300mm maakt de Reni Alurol bijzonder geschikt voor toepassingen op hoger geprofileerde dakpannen. Het voordeel van deze ondervorsten is de hoge ventiliatie en is geschikt voor de verwerking op de hoekkeper. Wij hebben de aluminium ondervorst zowel beschikbaar in het rood als in het zwart. 

Extra brede plaktstrippen

Door zijn breede plakstrippen van ca 25mm is het bevestigen en moduleren van de ondervorsten op de bannen nog eenvoudiger.

Ondervorst hoge kwaliteit

Universele Ruiterrol Reni Alurol staat voor uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid, verwerkingsgemakt, esthetica en uitstekende ventilatie.