opc_loader
Ondervorstkopen.nl

Al onze hoogwaardige producten zijn bestand tegen langdurige invloed van weersomstandigheden zoals UV straling, vorst, regen vocht en verouderingsprocessen.

Onze RENI Vent 240, 320 en 390 ondervorsten zijn tevens voorzien van een 40mm brede plakstrip. Dit is uniek in de markt en zorgt voor langdurige en optimale hechting.
 

  • checked(7) Voor 13.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

  • checked(7) Direct uit voorraad leverbaar!

  • checked(7) Alle prijzen inclusief 21% btw!

Loodvervanger Zelfklevend

Loodvervanger wordt gebruikt voor het afwerken, afdichten van schoorstenen, erkers, muren, dakkapellen en dakvensters. Vroeger werd er normaal lood gebruikt om daken mee af te werken, maar dat is tegenwoordig met de komst van loodvervanger niet meer nodig. 

Met onze aluminium zelfklevende loodvervanger wordt het afwerken van uw dak een simpel klusje. Wij hebben zowel rode loodvervanger als zwarte loodvervanger op voorraad. Bekijk hieronder ons aanbod en bestel uw loodvervanger eenvoudig via onze webshop.

 
Filters
€ 31
€ 32
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
31,75
300mm brede loodvervanger met volledige plakstrip (300mm). Prijs incl. BTW en direct uit voorraad leverbaar.
31,75
300mm brede loodvervanger met volledige plakstrip (300mm). Prijs incl. BTW en direct uit voorraad leverbaar.
Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

Loodvervanger dak

Het toebrengen van loodvervanger op het dak is vooral voor complexe dakstructuren erg belangrijk. In ons assortiment vindt u zowel rode als zwarte loodvervangers. Al onze loodvervanger is zelfkleven waardoor het aanbrengen ervan eenvoudig is.

Zelfklevende aluminium loodvervanger met geribbelde structuur

Onze loodvervangers zijn gemaakt van geplooid aluminium, een zijde bedekt met polyesterverf en de andere met buthyl-lijm. En dankzij onze zelfklevende loodvervanger wordt het aanbrengen een stuk eenvoudiger.

Hoogwaardige kwaliteit loodvervanger

De hoogwaardige producten zijn bestand tegen langdurige invloed van weersomstandigheden zoals UV straling, vorst, regen vocht en verouderingsprocessen.